STN EN 14034-4 + A1: 2011 (38 9684), Stanovenie vlastností zvíreného prachu pri výbuchu Časť 4 Stanovenie medznej koncentrácie kyslíka (MKK) vo zvírenom prachu (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14034-4: 2004 + A1: 2011