STN EN 14034-4 + A1: 2011 (38 9684), Stanovenie vlastností zvíreného prachu pri výbuchu Časť 4 Stanovenie medznej koncentrácie kyslíka (MKK) vo zvírenom prachu (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14034-4: 2004 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 14034-4 z mája 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy