STN EN ISO 18286: 2011 (42 0113), Platne z nehrdzavejúcej ocele valcované za tepla. Tolerancie rozmerov a tvaru (ISO 18286). - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18286: 2010