STN EN ISO 9444-2: 2011 (42 1908), Nehrdzavejúca oceľ kontinuálne valcovaná za tepla. Tolerancie rozmerov a tvaru Časť 2 Široký pás a plech (ISO 9444-2: 2009) - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9444-2: 2010