STN EN ISO 9444-2: 2011 (42 1908), Nehrdzavejúca oceľ kontinuálne valcovaná za tepla. Tolerancie rozmerov a tvaru Časť 2 Široký pás a plech (ISO 9444-2: 2009) - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9444-2: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 9444-2 z decembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy