STN EN 12735-1: 2011 (42 8704), Meď a zliatiny medi. Medené bezšvové rúry kruhového prierezu na klimatizačné a chladiace zariadenia Časť 1 Rúry na rozvodné systémy - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12735-1: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12735-1 z januára 2011, ktorá od 1. 1. 2011 zrušila STN EN 12735-1 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy