STN EN 12735-2: 2011 (42 8704), Meď a zliatiny medi. Medené bezšvové rúry kruhového prierezu na klimatizačné a chladiace zariadenia Časť 2 Rúry na zariadenia - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12735-1: 2010