TNI CEN/TR 16059: 2011 (56 0021), Technická normalizačná informácia. Analýza potravín. Kritériá výkonnosti analytických metód na stanovenie mykotoxínov validovaných v jednom laboratóriu. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 16059: 2010