STN EN ISO 16591: 2011 (65 6119), Ropné výrobky. Stanovenie obsahu síry. Metóda oxidačnej mikrocoulometrie (ISO 16591: 2010). - Hlúbiková, Stanislava (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 16591: 2010