STN EN ISO 10140-1: 2011 (73 0511), Akustika. Laboratórne meranie zvukovoizolačných vlastností stavebných konštrukcií Časť 1 Aplikačné pravidlá na špecifické výrobky (ISO 10140-1: 2010) - Hermanská, Beáta; Tomašovič, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10140-1: 2010