STN EN ISO 10140-1: 2011 (73 0511), Akustika. Laboratórne meranie zvukovoizolačných vlastností stavebných konštrukcií Časť 1 Aplikačné pravidlá na špecifické výrobky (ISO 10140-1: 2010) - Hermanská, Beáta; Tomašovič, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10140-1: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10140-1 z decembra 2010, ktorá od 1. 12. 2010 spolu s STN EN ISO 10140-2, STN EN ISO 10140-3, STN EN ISO 10140-4 a STN EN ISO 10140-5 nahradila STN EN 20140-10 zo septembra 1998, STN EN ISO 140-1 z júna 2000, STN EN ISO 140-11 z októbra 2006, STN EN ISO 140-16 z mája 2007, STN EN ISO 140-3 zo septembra 1998, STN EN ISO 140-6 z júla 2001, STN EN ISO 140-8 z júla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Beáta Hermanská, Peter Tomašovič. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy