STN EN 12390-5: 2011 (73 1302), Skúšanie zatvrdnutého betónu Časť 5 Pevnosť v ťahu pri ohybe skúšobných telies - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12390-5: 2009