STN EN 12390-6: 2011 (73 1302), Skúšanie zatvrdnutého betónu Časť 6 Pevnosť v priečnom ťahu skúšobných telies - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12390-6: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12390-6 z júla 2010, ktorá od 1. 7. 2010 nahradila STN EN 12390-6 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy