STN EN 1999-1-3: 2011 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-3 Konštrukcie náchylné na únavu - Kvočák, Vincent; Gocál, Jozef; Mancovičová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1999-1-3: 2007