STN EN 1999-1-3: 2011 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-3 Konštrukcie náchylné na únavu - Kvočák, Vincent; Gocál, Jozef; Mancovičová, Nataša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1999-1-3: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1999--1-3 zo septembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vincent Kvočák, Jozef Gocál, Nataša Mancovičová. Technická komisia: TK 4 Kovové, oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy