STN EN 476: 2011 (73 6735), Všeobecné požiadavky na súčasti používané na kanalizačné potrubia a stoky. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 476: 2011