STN EN 476: 2011 (73 6735), Všeobecné požiadavky na súčasti používané na kanalizačné potrubia a stoky. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 476: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 476 z apríla 1999, STN EN 1293 z júna 2001 a STN 773 z júna 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy