TNI CEN/TR 614-3: 2011 (83 3503), Technická normalizačná informácia. Bezpečnosť strojov Časť 3 Zásady ergonomického navrhovania mobilných strojov - Mokráňová, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 614-3: 2010