STN EN ISO 11771: 2011 (73 4512), Ochrana ovzdušia. Zisťovanie časovo spriemerovaných množstiev emisií a emisných faktorov. Všeobecný postup (ISO 11771: 2010). - Hrúzik, Dominik; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11771: 2010
Spracovateľ: Dominik Hrúzik. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy