STN EN 14055: 2011 (91 4640), Záchodové a pisoárové nádržkové splachovače. - Summer, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14055: 2010
Táto norma nahrádza STN 91 4640 zo 14. 9. 1987 v celom rozsahu. STN 91 4640 zo 14. 9. 1987 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 08. 2012
Spracovateľ: Peter Summer. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy