STN EN 60825-2/A2: 2011 (34 1701), Bezpečnosť laserových zariadení Časť 2 Bezpečnosť komunikačných systémov s optickými vláknami (OFCS). Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 60825-2: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60825-2: 2004/A2: 2010