STN EN 61347-2-12/A1: 2011 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-12 Osobitné požiadavky na elektronické predradníky výbojok (okrem žiariviek) napájané jednosmerným alebo striedavým prúdom. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 61347-2-12: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-2-12: 2005/A1: 2010