STN EN 61386-21/A11: 2011 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 21 Osobitné požiadavky. Tuhé systémy elektroinštalačných rúrok. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A11 STN EN 61386-21: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 61386-21: 2004/A11: 2010