STN EN 61386-22/A11: 2011 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 22 Osobitné požiadavky. Ohybné systémy elektroinštalačných rúrok. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A11 STN EN 61386-22: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 61386-22: 2004/A11: 2010