STN EN 61386-22/A11: 2011 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 22 Osobitné požiadavky. Ohybné systémy elektroinštalačných rúrok. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A11 STN EN 61386-22: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 61386-22: 2004/A11: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy