STN EN 1998-4/NA: 2011 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 4 Silá, nádrže a potrubia. Národná príloha - Králik, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1998-4: 2010