STN EN 1998-4/NA: 2011 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 4 Silá, nádrže a potrubia. Národná príloha - Králik, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1998-4: 2010
Spracovateľ: Juraj Králik. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy