STN EN 1993-1-7/NA: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-7 Doskové konštrukcie priečne zaťažené. Národná príloha - Kvočák, Vincent (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-7: 2010