STN EN 1993-1-7/NA: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-7 Doskové konštrukcie priečne zaťažené. Národná príloha - Kvočák, Vincent; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-7: 2010
Spracovateľ: Vincent Kvočák. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy