STN EN 1999-1-3/NA: 2011 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-3 Konštrukcie náchlné na únavu. Národná príloha - Kvočák, Vincent; Mancovičová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1999-1-3: 2011