STN EN 1993-6/NA: 2011 (73 5130), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 6 Žeriavové dráhy. Národná príloha - Kvočák, Vincent; Mancovičová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-6: 2010