STN EN 1993-6/NA: 2011 (73 5130), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 6 Žeriavové dráhy. Národná príloha - Kvočák, Vincent; Mancovičová, Nataša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-6: 2010
Spracovateľ: Vincent Kvočák, Nataša Mancovičová. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy