STN EN ISO 11689: 1999 (01 1681), Akustika. Postup porovnávania údajov emisií hluku strojov a zariadení. - Pobjecký, Ivan; Mihalčík, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11689: 1996 a je vydaná so súhlasom CEN Brusel, Belgicko