STN EN ISO 11689: 1999 (01 1681), Akustika. Postup porovnávania údajov emisií hluku strojov a zariadení. - Pobjecký, Ivan; Mihalčík, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11689: 1996 a je vydaná so súhlasom CEN Brusel, Belgicko
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Ladislav Mihalčík. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2011
Keywords: normy