STN EN 300 674-1 V1.2.1: 2011 (87 0674), Elektromagnetická kompatibilita a záležitosti rádiového spektra (ERM). Telematika v cestnej doprave a prevádzke (RTTT). Vysielacie zariadenia účelových komunikácií na krátku vzdialenosť (DSRC) (500 kbit/s/250 kbit/s) pracujúce v pásme ISM 5,8 GHz pre priemyselné, vedecké a zdravotnícke zariadenia Časť 1 Všeobecné charakteristiky a skúšobné metódy pre cestné jednotky (RSU) a palubné jednotky (OBU) - Tuška, Ján; Meniar, Juraj; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 300674-1: 2004 V1.2.1