STN EN 300 743 V.1.3.1: 2011 (87 0743), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Titulkovacie systémy - Oravec, Juraj; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 300 743: 2006 V1.3.1