STN EN 300 743 V.1.3.1: 2011 (87 0743), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Titulkovacie systémy - Oravec, Juraj; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 300 743: 2006 V1.3.1
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 300 743 V1.3.1 z júna 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Oravec, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty