STN EN ISO/IEC 17021: 2011 (01 5257), Posudzovanie zhody. Požiadavky na orgány vykonávajúce audit a certifikáciu systémov manažérstva (ISO/IEC 17021: 2011). - Czocher, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO/IEC 17021: 2011