STN EN ISO/IEC 17021: 2011 (01 5257), Posudzovanie zhody. Požiadavky na orgány vykonávajúce audit a certifikáciu systémov manažérstva (ISO/IEC 17021: 2011). - Czocher, Tibor; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 107 Posudzovanie zhody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO/IEC 17021: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO/IEC 17021 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Tibor Czocher. Technická komisia: TK 107 Posudzovanie zhody
Norma je nahradená normou STN EN ISO/IEC 17021-1 z apríla 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy