STN EN ISO 14587: 2011 (02 1248), Závitorezné skrutky so zapustenou šošovkovitou hlavou a so šesťcípovým vnútorným vybratím (ISO 14587: 2011). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14587: 2011