STN EN ISO 3613: 2011 (03 8631), Kovové a iné anorganické povlaky. Chromátové konverzné povlaky na zinku, kadmiu, na zliatinách hliníka so zinkom a zinku s hliníkom. Skúšobné metódy (ISO 3613: 2010). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3613: 2010