STN EN ISO 14921: 2011 (03 8732), Žiarové striekanie. Postupy nanášania žiarovo striekaných povlakov na strojárske súčasti (ISO 14921: 2010). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 146921: 2010