STN EN ISO 14921: 2011 (03 8732), Žiarové striekanie. Postupy nanášania žiarovo striekaných povlakov na strojárske súčasti (ISO 14921: 2010). - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 146921: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14921 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana proti korózii
Keywords: normy