STN EN 16128: 2011 (19 0530), Referenčná skúšobná metóda na stanovenie uvoľňovania niklu z tých častí okuliarových rámov a slnečných okuliarov, ktoré prichádzajú do priameho a dlhotrvajúceho styku s pokožkou. - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16128: 2011
Spracovateľ: Stanislav Trnovec.
Keywords: normy