STN EN 12405-1 + A2: 2011 (25 7865), Plynomery. Prepočítavacie zariadenia Časť 1 Prepočet objemu (Konsolidovaný text) - Novodomský, Milan; Hrivík, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12405-1: 2005 + A2: 2010