STN EN 12405-1 + A2: 2011 (25 7865), Plynomery. Prepočítavacie zariadenia Časť 1 Prepočet objemu (Konsolidovaný text) - Novodomský, Milan; Hrivík, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 110 Metrológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12405-1: 2005 + A2: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12405-1 + A2 z apríla 2011, ktorá od 1. 4. 2011 nahradila STN EN 12405 z apríla 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Novodomský, Peter Hrivík. Technická komisia: TK 110 Metrológia
Keywords: normy