STN EN 500-4: 2011 (27 8940), Mobilné stroje na cestné práce. Bezpečnosť Časť 4 Špecifické požiadavky na zhutňovacie stroje - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 500-4: 2011