STN EN 500-4: 2011 (27 8940), Mobilné stroje na cestné práce. Bezpečnosť Časť 4 Špecifické požiadavky na zhutňovacie stroje - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 500-4: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 500-4 + A1 zo septembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy