STN EN 50522: 2011 (33 3201), Uzemňovanie silnoprúdových inštalácií na striedavé napätia prevyšujúce 1 kV. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50522: 2010