STN EN 50522: 2011 (33 3201), Uzemňovanie silnoprúdových inštalácií na striedavé napätia prevyšujúce 1 kV. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50522: 2010
Táto norma spolu s STN EN 61936-1 z augusta 2011 nahrádza STN 33 3201 z júna 2004. STN 33 3201 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 11. 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy